O nama


 

Nekada smo svi mi bili na početku puta, prvi put smo se susreli sa foto aparatom, bilo da smo bili sa jedne ili sa druge strane objektiva. Prvi put smo ugledali svoju fotografiju objavljenu u časopisu. Dobili smo, uradili i naplatili prvi posao. Setite se samo tog osećaja radosti, elana i ponosa. Ili možda nesigurnosti, straha i nezadovoljstva?

Kako ste se osećali na početku svog puta kao model ili fotograf? Kako ste se osećali kada ste, kao fotograf, prvi put imali modela ispred svog foto aparata ili kao foto model koji je prvi put stao ispred fotografa ili prošetao modnom pistom? Sada, kada se osvrnete na sve godine koje su iza vas i setite se početaka, gde ste danas?

Želimo da inspirišemo, pokrenemo i otkrijemo nove talente. Pomozite nam u toj nameri i podelite svoju uspešnu priču sa nama a mi ćemo je podeliti sa ostalima. Jer možda neka nova zvezda negde čeka da bude otkrivena i treba joj samo malo, samo nekoliko reči ohrabrenja.

Pošaljite nam svoju priču, budimo nekome inspiracija jer ćemo na taj način i mi rasti zajedno sa njima.

Da biste poslali svoju uspešnu priču, pošaljite privatnu poruku članu Foto IN sa naslovom "Foto IN uspešna priča" sa informacijama o onome šta ste postigli i radili, priložite fotografije, za koje imate dozvolu da objavljujete (sa potpisom saradnika).